Etusivu Uutisia EM-kisojen rinnalla monia tapahtumia

postheadericon EM-kisojen rinnalla monia tapahtumia

 

Heinäkuun EM-kisaviikolla 10. - 17.7. Vantaalla kaksien EM-kilpailujen ohessa tapahtuu paljon muutakin. Elinsiirtolasten ja -nuorten perheleiri 13. - 16.7. on osallistujaperheille ohjelmaltaan monipuolinen ja maksuton. Matkat Vantaalle ovat omakustanteiset. Sydän- tai keuhkosiirron saaneet lapset (alle 18 v) perheineen voivat ilmoittautua vielä 29.4. asti. Ilmoittautumiset ja lisätietoja (www.vantaa2016.fi/etsw16/lasten-ja-nuorten-leiri).

Englanninkieliset ”Elinsiirtoliikuntaa käsittelevät kansainväliset työpajat ja symposium” tarjoavat viikon ajan alan harrastajille mainion forumin ajatusten ja kokemusten vaihtoon. Ilmoittautua voi toukokuun loppuun asti ilman majoitusta.

Sporttitori-kiertue on kaikille avoin päivittäinen yleisötapahtuma yleensä klo 12 - 15 eri puolilla pääkaupunkiseutua. Tarkoituksena on tehdä suurelle yleisölle tunnetuksi elinluovutus- ja-siirtotoimintaa.

- ma 11.7. Tikkurilantori / Vantaa
- ti 12.7. Kansalaistori / Helsinki 15 - 17
- ke 13.7. Käpylän urheilupuisto / Helsinki
- to 14.7. Jumbo / Vantaa
- pe 15.7. Sello / Espoo
- la 16.7. Myyrmanni / Vantaa

 Elinluovutuskorttien jakoon tarvitaan runsaasti vapaaehtoisia niin siirrokkaita kuin läheisiämmekin. Sano KYLLÄ elinluovutukselle-hankkeen tiedottaja Petri Inomaa (petri.inomaa(at)musili.fi) ottaa vastaan mielellään vapaaehtoisten jakajien ilmoittautumisia erikseen kunkin päivän toripahtumaan.

SYKE ry rohkaisee jäseniään ja ystäviään osallistumaan aktiivisesti ja runsaslukuisasti viikon eri tilaisuuksiin.


Viimeksi päivitetty (25.04.2016 08:29)